Ābolu liķieris – recepte | Bar.lv

Parasti vienkārši galda liķierīši, kurus ražo daudzas kompānijas.

Ābolu liķieri, personīgai lietošanai, varat pagatavot arī paši izmantojot mūsu portālā izvietoto liķieru pagatavošanas informāciju. Vai, piemēram, šādi:
3 – 4 kg ābolus
750 gr cukura
500 ml ūdeni
1l vodkas
Nomazgājiet ābolus un sarīvējiet tos ar rupju rīvi. Aplejiet ar vodku un turiet slēgtā traukā 4 – 5 nedēļas. Pēc tam sastāvu izkāsiet caur sietiņu vai marlīti. Ūdeni kopā ar cukuru vāriet līdz sanāks sīrupveidīga masa. Šo sīrupu atdzesējiet, pievienojiet vodkas uzlējumam un paturiet slēgtā traukā vēl kādu laiku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *