Kazeņu liķieris – recepte | Bar.lv

Parasti šie ir vienkārši galda liķierīši, kurus ražo daudzas kompānijas.

Kazeņu liķieri, personīgai lietošanai, varat pagatavot arī paši.

 

 

Kazeņu liķieris mājas apstākļos

1 – 3 kg kazenes

1 l vodku

750 gr cukura

600 – 800 ml ūdens

Rūpīgi atlasītas kazenes lieciet traukā un aplejiet ar vodku. Uzlējumu turiet slēgtā traukā vismaz 5 nedēļas. Pēc tam šo uzlējumu filtrējiet caur marlīti vai sietiņu. Cukuru vāriet kopā ar ūdeni līdz izveidojas sīrupveidīga masa. Sīrupu pievienojiet uzlējumam un atkārtoti turiet vismaz 2 mēnešus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *