Events & Blog | Lapa 2 | Bar.lv
26. jūlijs, 2019

WHITE COSMOPOLITAN

40 ml citronu vodka, 15 ml Triple Sec, 15 ml svaigi spiesta laima sula, 30 ml baltā dzērveņu sula (white cranberry juice). Dekorācija: orhidejas zieds iesaldēts […]
26. jūlijs, 2019

Lavender Blueberry Mojito

45 ml gaišais rums 30 ml lavandas sīrups 15 ml laima sula 1/4 glāze mellenes 3 kātiņi piparmētras papildina līdz augšai ar sodas ūdeni Metode: presēt […]
26. jūlijs, 2019

Ghosts Dancer kokteilis

40 ml vodka 20 ml Triple sec liķieris 10 ml kivi liķieris 5 ml Grenadine sīrups Metode: kratīt Glāze: viskija glāze ar smalcinātu ledu. Dekorācija: kivi (gabaliņi, […]
12. novembris, 2019

Latvija Top 10 dzerošākā valsts uz pasaules

Pēc vakar publicētā “Health at a Glance” ziņojuma, Latvija ierindojās Top 10 kā visdzerošākā valsts pasaulē. Topa pirmajā vietā 2019. gadā ierindojās Lietuva, jo tur tiek […]
26. jūlijs, 2019

Kokteiļu gatavošana ar blenderi (blend)

Blenderis – no angļu vārda „blend” nozīmē maisījums jeb sajaukums. Blenderis ir elektriska ierīce, kura sastāv no motora un stikla vai plastmasas krūzes ar vāciņu. Svarīgākā […]
26. jūlijs, 2019

Skyline Bar Riga

26. jūlijs, 2019

CORONARITA

35 ml gaišā tekila 20 ml Triple Sec 15 ml svaigi spiesta laima sula 1 pudele (330 ml) „Corona” alus Dekorācija: sāls maliņa + laima šķēlīte […]
26. jūlijs, 2019

Ginja – Portugāļu liķieris

Ginjinha, licor de ginja vai vienkārši ginja ir viens no iecienītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem Portugāles pilsētā Óbidos un Lisboa (mums zināma kā Portugāles galvaspilsēta Lisabona). Tūristu ceļvedī […]
26. jūlijs, 2019

Dūmiņu vīna darītava

Dūmiņu vīna darītava atrodas Bauskas novada Codes pagastā. SIA „Dūmiņu vīna darītava” saimniece Ieva Dūmiņa 40 gadus ir nostrādājusi SIA „Kronis” par pārtikas tehnoloģi. Beidzot aktīvās darba gaitas, Ievas kundze […]
26. jūlijs, 2019

Old passion kokteilis

30ml Vermuts Rossato 30ml Campari bitters 60ml Sodas ūdens 2 pilieni Angostura bitters 1bāra karote pūdercukurs Metode: Pagatavo pasniegšanas glāzē Glāze: Viskija glāze Dekorācija: Apelsīns, apelsīna […]
26. jūlijs, 2019

Šokolādes plašumi

40ml zelta tekila 20ml melleņu sula 15ml ingvera liķieris 10ml laima sula 1 piparmētras zariņš 15ml pikants šokolādes sīrups metode : sakult un uzliet uz sasmsacināta ledus […]
26. jūlijs, 2019

Ozolkoka mucas

Ozols ir varens koks. Tas sevī apvieno apmēram 600 sugu. Dabīgie ozola augšanas reģioni atrodas Ziemeļu puslodē ar mēreno klimatu, un tiek līdz pat tropiskām augstkalnēm. […]
26. jūlijs, 2019

Peach Brandy liķieris

Šis liķieris radīts izmantojot augstas klases persiku ekstraktu, savienojot to ar brendiju. Alkohola saturs šajos dzērienos ir no 24 – 35%. Liķieri ražo daudzas valstis, tomēr […]
26. jūlijs, 2019

Apelsīnu liķieris – recepte

Parasti šie ir vienkārši galda liķierīši, kurus ražo daudzas kompānijas. Atceries, kokteiļos apelsīnu liķieri var aizstāt ar pomerances (apelsīnu paveids) liķieriem, tādiem kā Triple Sec, Cointreau […]
26. jūlijs, 2019

“Cēsu alus” izsludina 700 latu prēmiju skārdeņu dizaina konkursa uzvarētājam

Alus darītava AS “Cēsu alus” izsludinājusi konkursu par alus skārdenes dizaina izstrādi, kura uzvarētājs saņems 700 latu, savukārt radītais dizains tiks nodots ražošanā. Kā biznesa portālam […]
26. jūlijs, 2019

Havana Club Lounge – Jūrmalas pludmalē

Uzmanību, vēsturiska informācija. Jaunumi: https://www.facebook.com/HavanaClubLoungeJurmala?fref=ts 2011. gada 14.jūlijs. Bar.lv rakstīja: Jūrmalas pludmalē pie Dzintaru koncertzāles 2.jūlijā 2011 sāka darboties ekskluzīvā atpūtas vieta – Havana Club Lounge, kura […]
26. jūlijs, 2019

Šampānieša kokteiļi

Champagne cocktail / Sekt cocktail Dzirkstoši kokteiļi jebkuram laikam, pieder pie long drink grupas kokteiļiem. Pārsvarā kokteiļi tiek pagatavoti no sausa šampānieša un ir Before-Dinner grupas […]
26. jūlijs, 2019

SAMOGON – mūsdienu vintage dzēriens

Ja pavaicātu jebkuram pretim nācējam, kas ir Krievijas tradicionālas alkoholiskais dzēriens, pavisam noteikti nebūtu nevienas citas atbildes kā Vodka, bet mūsu kaimiņu Krievzemei īpašai vieta dzeršanas […]
26. jūlijs, 2019

Ķiršu lādiņš – šot kokteilis

Iesūtīja: Janis Kolocilins 20 ml ķiršu vodka 20 ml enerģijas dzēriens (Red bull) 5 ml Grenadine sīrups 1 kokteiļu ķirsis Glāze: shot. #vodku un enerģijas dzērienu lej […]
26. jūlijs, 2019

Top 2016 bārmenis Edgars Freibergs, Klondaika Jelgava

Sirsnīgākais un patriotiskākais bārmenis Jelgavā. Edgaram piemīt teicama humora izjūta. Apmeklējot Edgaru darbavietā, jūs gūsiet daudz pozitīvas emocijas. Ja vēlēsies parunāt ar Edgaru, nebrīnieties, ka apkārt […]
26. jūlijs, 2019

5 īpaši bāri

Barasti bārs Dubajā Bārs atrodas pašā Dubajas sirdī, Marinā Le Meridien Mina Seyahi Resort hotelī, tieši blakus pludmalei. Bārs ir veidots polinēziešu stilā un tam ir […]
26. jūlijs, 2019

Ieskats pasaulē populārāko dzērienu radīšanas vēsturē

Gāze ūdenī Gāzētā ūdens iegūšanas veidu pirmais atklāja angļu ķīmiķis Džozefs Prīstlijs. Pēc eksperimentiem ar gāzi, kas rūgšanas procesā veidojas alus darītavas kublos, Prīstlijs konstruēja aparātu, […]
26. jūlijs, 2019

Spanish Coffee with Espresso kokteilis

45 ml Brendijs 30 ml espresso kafija 60 ml melna kafija 1 tējk. brūnais cukurs 1 putukrējuma cepurīti Metode: karsēt Glāze: Martini glāze Dekorācija: rīvētas apelsīna […]
26. jūlijs, 2019

ABSOLUT ICEBAR LONDON

ICEBAR LONDON ir vienīgais pastāvīgais ledus bārs Lielbritānijā, kur ir nemainīga gaisa temperatūra -5 grādi  pēc celsija . Šis bārs ir īpašs ar to, ka viss, […]
26. jūlijs, 2019

Intervija ar bārmeni Mārtiņu Rozenvaldu

Kāpēc izvēlējies bārmeņa profesiju? Mana profesija sākotnēji bija pavārs. Septiņus gadus nostrādāju virtuvē, bet tad radās iespēja pastrādāt kādā no Rīgas bistro. Man gribējās cilvēkus apkalpot […]
26. jūlijs, 2019

“Moment of time” kokteilis

45 ml Absolut Elyx vodka, 5 ml rozmarīna & kumelīšu tinktūra, 2 bāra karotes medus, 15 ml svaigas citronu sulas, 1 karote kaltētas kumelītes, 1 timiāna zars, […]
6. novembris, 2019

Apple Pie jeb Ābolu pīrāgs

25 ml vodka 25 ml ābolu sula minim kanēlis malts Metode: build Glāze: shot Ielej šot glāzē vodku, tad sulu, pa virsu mazliet malts kanēlis.