Events & Blog | Lapa 4 | Bar.lv
26. jūlijs, 2019

Akvavit jeb Dzvības Ūdens

Akvavit ir skadināvu nacionālais degvīns. Norvēģija šis dzēriens tiek datēts ar 16. gadsimta trīsdesmitajiem gadiem. Taču precīzu laiku, kad to sāka ražots nav, to ražoja visā […]
26. jūlijs, 2019

OREO CEPUMU MARTINI – viegli pagatavojams kokteilis

30 ml vaniļas vodka 30 ml kafijas liķieris 30 ml salds krējums Dekorācija: „Oreo” cepums Metode: sakratīt + izkāst Glāze: kokeiļglāze Paskaidrojumi: Atdzesē glāzi. Visas sastāvdaļas […]
26. jūlijs, 2019

Vičiūnai restorānu grupa atvēruši pirmo restorānu Latvijā

„Vičiūnu restorānu grupa”, kas pārvalda restorānu tīklus Lietuvā, iesoļo Latvijas tirgū – Rīgā durvis vēra pirmais „Charlie Pizza” restorāns,kurš atrodas Šķūņu iela 19, Vecrīgā. Tuvāko piecu […]
26. jūlijs, 2019

Par labāko kafejnīcu Jūrmalā ceturto gadu pēc kārtas atzīta “Cafe 53”

Jūrmalas pilsētas domes rīkotajā konkursā “Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2011” par labāko restorānu jau trešo gadu pēc kārtas atzīts “MaMa”, bet ceturto gadu par pilsētas labāko […]
26. jūlijs, 2019

MATCHA POPCORN MILKSHAKE

1 glāze mandeļu piens, 2 glāzes popkorns, 150 gr (3 bumbiņas) vaniļas saldējums, 1 tējk. „Matcha” zaļās tējas pūderis. Metode: blenderēt. Dekorē ar Matcha pūderi un […]
26. jūlijs, 2019

Burgundijas vīni

Burgundija ir viens no vecākajiem vīna reģioniem Francijā, kurš savu popularitāti ieguva viduslaikos, pateicoties Burgundijas hercogiem, kuriem piederēja vēstniecības daudzās pasaules valstīs. Sākotnēji vīna dārzi šajā […]
6. novembris, 2019

Apple Pie jeb Ābolu pīrāgs

25 ml vodka 25 ml ābolu sula minim kanēlis malts Metode: build Glāze: shot Ielej šot glāzē vodku, tad sulu, pa virsu mazliet malts kanēlis.
26. jūlijs, 2019

Noslēdzies „Wild bartender show 2012” – skats no cita punkta

Klātienē esmu vērojis visus Wild bārmeņu šoviņus. Izņēmums nebija arī pagājušās nedēļas  „Wild bartender show 2012”, pēc kura radās tādas dīvainas pārdomas. Vai tas vispār bija bārmeņu […]
26. jūlijs, 2019

Red Hot kokteilis

• 50 ml Spiced rums • 10 ml Laima sula • 200 ml Ginger Ale limonāde Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: Highball Dekorācija: Mazs pipariņš un ingvera […]
26. jūlijs, 2019

Blueberry – lavender mojito

45 ml gaišais rums 30 ml lavandas sīrups 30 ml svaigi spiesta laima sula 10 piparmētru lapas 1/2 glāze mellenes 150 ml sodas ūdens Glāze: Highball […]
26. jūlijs, 2019

Kā ērtāk nokļūt līdz Bar.lv bārmeņu skolai

Atrodamies 10-15 minūtes no centra, blakus t.c. Riga Plaza, netālu no Mūkusalas rotācijas apļa. Kārļa ulmaņa gatve 2, Rīga. Sabiedriskais transports – trolejbuss Trolejbusi nr.: 19; […]
26. jūlijs, 2019

ZILAIS OKEĀNS kokteiļa recepte

26. jūlijs, 2019

Bombay Sapphire jaunākais video projekts

Kampaņas Infused With Imagination Bombay Sapphire ietvaros, 8 jūnijā, visi džina cienītāji varēja doties uz brīvdabas 3D video instalāciju. Pasākums tika plānots kā neliels kruīzs pa […]
26. jūlijs, 2019

2016. gada – 8 bāra tendences

1. Mokteiļi Bezalkoholiskajiem kokteiļiem (mock – no angļu valodas nozīmē “viltus”) ir plaša mērķauditorija, kura katru gadu kļūst aizvien lielāka. Tie ir klienti, kuri mūžīgi ir […]
26. jūlijs, 2019

Noskaidrots “Cēsu alus” jaunās skārdenes dizaina konkursa uzvarētājs

Alus darītavas AS “Cēsu alus” izsludinātajā konkursā par jaunās skārdenes dizainu par labāko atzīts Ata Jēkabsona veidotais dizains ar dižozola attēlu, informēja uzņēmuma pārstāvji. Jēkabsons par […]
26. jūlijs, 2019

Spellbound

60 ml Pinnacle® Atomic Hot® Vodka*, 30 ml Sour Apple Schnapps, 30 ml ābolu sula, 1 laima fileja. Metode: gatavot šeikerī, Dekorēt ar laimu, Glāze: Martini. […]
26. jūlijs, 2019

“Jaunā viļņa” laikā par 62% auguši “Latvijas balzama” pārdošanas apjomi Jūrmalā

Konkursa “Jaunais Vilnis” laikā AS “Latvijas balzams” veikalos Jūrmalā pārdošanas rādītāji nepilnas nedēļas laikā palielinājušies par 62% salīdzinājumā ar vienas nedēļas vidējiem pārdošanas apjomiem jūnijā. Kā […]
26. jūlijs, 2019

“Metaxa” brendijs sasniedzis 11% tirgus daļu Latvijā

Stiprais alkoholiskais dzēriens “Metaxa” pagājušajā gadā Latvijā ieņēmis 11% tirgus daļas importēto brendiju un konjaku kategorijā, liecina tirgus pētījumu kompānijas “AC Nielsen” dati. Kā biznesa portālu […]
26. jūlijs, 2019

Pārbaude bārā

Neesmu jurists, tāpēc cilvēciskā valodā vēlos padalīties ar pieredzi, saistībā ar valsts instanču pārbaudes modeļiem. variants nr. 1 – kontrolpirkums bārā Parasti vairāki policisti, civilajā apģērbā […]
26. jūlijs, 2019

Latvijas Top bārmenis 2016 – interneta lietotāju balsojums ir noslēdzies, skatīt rezultātus.

Interneta lietotāju balsojumā 1. vietu ieguva Edgars Freibergs, Klondaika Jelgava. Apsveicam! Visi bārmeņi, kuri tika iekļauti šajā Topā ir Latvijas lepnums! Esam izdarījuši secinājumu, ka Latvijas […]
26. jūlijs, 2019

Tiki Taka

50 ml gaišais rums 120 ml ginger ale limonāde 25 ml laima sula 50 ml apelsīna sula 30 ml banānu sīrups 1 pieliens Angostura bitter 1 piliens […]
26. jūlijs, 2019

Passion liķieris

Liķieris pagatavots no tropiska augļa, kurš tiek audzēts Ekvadorā, Āfrikā, Austrālijā, Brazīlijā un citās tropiskās valstīs. Šos augļus visā pasaulē dēvē par iekāres jeb kaisles augļiem. […]
26. jūlijs, 2019

Čiča – Peru nacionālais dzēriens

Čičas vēsture Čičas ražošanas process ir ļoti sens. Šis dzēriens bija pazīstams pat zemkopju ciltīm, kas apdzīvoja Andu teritoriju. Peru teritorijā arheologi atklāja sienu gleznojumus, kuros […]
26. jūlijs, 2019

BLUE KAMIKAZE

30 ml Vodka 10 ml Blue Curacao liķieris 10 ml svaigi spiesta laima sula Metode: kratīt un izkāst šot glāzē Iesūtīja: Anna Zaharenko
26. jūlijs, 2019

Flawless – bildināšanas kokteilis

25 Remy Martin Louis XII  konjaks, 150 ml Cristal Rose šampanietis, 1 tējkarote brūna cukura, šļaksts Angostura bitter, 24 karātu zelta folijas skaidiņas, 11 karātu vērts baltā […]
26. jūlijs, 2019

WHITE COSMOPOLITAN

40 ml citronu vodka, 15 ml Triple Sec, 15 ml svaigi spiesta laima sula, 30 ml baltā dzērveņu sula (white cranberry juice). Dekorācija: orhidejas zieds iesaldēts […]
26. jūlijs, 2019

Sapņu bāri. Dizains bildēs.

Un kāds ir tavs sapņu bārs? Vai vēlies ceļot un papildus pelnīt?