Events & Blog | Lapa 7 | Bar.lv
26. jūlijs, 2019

Mango Fizz

  25 ml mango biezenis 25 ml laima sula 25 ml cukura sīrups 125 ml ingvera limonāde (Ginger ale) 5 piparmētras lapiņas Metode: presēt, pievienot smalcinātu […]
26. jūlijs, 2019

Pineapple Tequila Sour kokteilis

40 ml gaišā tekila 40 ml ananāsu sula 1 tējkarote agaves nektāra 20 ml citronu sula svaigi spiesta 1 olas baltums Rotājums: ananāsu šķēle Glāze: Champagne […]
26. jūlijs, 2019

BLACK WIDOW kokteiļa recepte

7 kazenes 3 gab bazilika lapiņas 50 ml gaišā tekila 30 ml laima sula 1. tēj.k agaves sīrups Metode: presēt – sakratīt  – izkāst caur sietiņu. […]
26. jūlijs, 2019

Virgin Poloma

45ml laima sula 30ml greipfūta sula 30ml agaves sīrups Minimum jūras sāls 200 ml Sodas ūdens Metode: kratīt un izkāst + pievienot sodas ūdeni Glāze: ilgo […]
26. jūlijs, 2019

Noskaidrots “Cēsu alus” jaunās skārdenes dizaina konkursa uzvarētājs

Alus darītavas AS “Cēsu alus” izsludinātajā konkursā par jaunās skārdenes dizainu par labāko atzīts Ata Jēkabsona veidotais dizains ar dižozola attēlu, informēja uzņēmuma pārstāvji. Jēkabsons par […]
26. jūlijs, 2019

Burgundijas vīni

Burgundija ir viens no vecākajiem vīna reģioniem Francijā, kurš savu popularitāti ieguva viduslaikos, pateicoties Burgundijas hercogiem, kuriem piederēja vēstniecības daudzās pasaules valstīs. Sākotnēji vīna dārzi šajā […]
26. jūlijs, 2019

“Cido grupa” ieguldījusi 245 000 eiro inovatīvās sulu ražošanas tehnoloģijās

Dzērienu ražotāja SIA “Cido grupa” investējusi 245 000 eiro (172 000 latu) inovatīvās un videi draudzīgās sulu ražošanas tehnoloģijās, informēja “Cido grupas” pārstāve Inese Lielpinka. Modernizētā […]
26. jūlijs, 2019

Biteri bāros, jeb rūgt-vielas kokteiļiem

Tulkojumā no angļu valodas vārds „bitter” nozīmē ‘rūgts’. Tātad visiem dzērieniem, kuru nosaukumā ir iekļauts vārds „bitter” vienmēr būs rūgta garša. Šo dzērienu radīšanā izmanto dažādas […]
26. jūlijs, 2019

Effectini

40 ml Vodka 40 ml galliano 40 ml espresso Metode: kratīt un izkāst Glāze: martini Dekors: kafijas pupiņas Iesūtīja: Ivona Timofejeva
26. jūlijs, 2019

Ozolkoka mucas

Ozols ir varens koks. Tas sevī apvieno apmēram 600 sugu. Dabīgie ozola augšanas reģioni atrodas Ziemeļu puslodē ar mēreno klimatu, un tiek līdz pat tropiskām augstkalnēm. […]
26. jūlijs, 2019

Treasure Chest Nr. 1 – kokteilis, lai pielietu mūli.

Guatemalas rum, Sulas (passion fruit, pineapple, guava, lemon and lime), Dom Perignon. Dārgumu lāde tiek piepildīta ar rumu un ar sulām (uz dullo), kā arī papildināta […]
26. jūlijs, 2019

Aptauja: Populārākais Latvijā ir “Brenguļu alus”

Par labāko Latvijā atzīts “Brenguļu alus”, kas apsteidzis alus darītavu SIA “Bauskas alus” un AS “Agrofirma Tērvete” ražoto “Tērvetes alu”, informēja alkohola atlaižu meklētāja “iedzert.com” pārstāvis […]
26. jūlijs, 2019

Krustas kokteiļi | Crusta

  Uzskata, ka Crusta kokteiļus 1850. gadā izdomāja spāņu kafejnīcas īpašnieks misters Santinazs. Kafejnīca „Santinaz Salun” atradās Amerikā, Jaunorleānā. Kokteiļi ir piederīgi Short drink grupai un […]
26. jūlijs, 2019

Languedoc – Roussillon vīni

Langedosas reģions atrodas dienvidos, blakus Vidusjūrai un ir viens no lielākajiem vīndaru reģioniem Francijā. No desmit pudelēm, katra ceturtā tiek radīta tieši šajā reģionā. Kaut arī […]
26. jūlijs, 2019

“Inovatīvo biomedicīnas tehnoloģiju institūts” prezentēs radīto kofeīnu un cukuru nesaturošo enerģijas dzērienu “Dont Sleep”

Viesnīcas “Radisson Blu Hotel Latvija” konferenču zālē “Epsilon” plkst.13 notiks SIA “Inovatīvo biomedicīnas tehnoloģiju institūts” (IBTI) radītā kofeīnu un cukuru nesaturošā enerģijas dzēriena “Dont Sleep” prezentācija, […]
26. jūlijs, 2019

Ieskats pasaulē populārāko dzērienu radīšanas vēsturē

Gāze ūdenī Gāzētā ūdens iegūšanas veidu pirmais atklāja angļu ķīmiķis Džozefs Prīstlijs. Pēc eksperimentiem ar gāzi, kas rūgšanas procesā veidojas alus darītavas kublos, Prīstlijs konstruēja aparātu, […]
26. jūlijs, 2019

bārmene Oksana Frolova, Casino Europa Club Bar – TOP 2016

Smaidīga bārmene ar pieredzi, spēs pārsteigt izlutinātus kokteiļu cienītājus. Uzprasi Oksanai cik viņa zina ‘shot’ kokteiļu receptes. Oksanai piemīt īpašs šarms, vienkāršība un dabisks skaistums. Velc […]
26. jūlijs, 2019

COCONUT LAVENDER LEMONADE

*vairākām personām 300 ml svaiga citronu sula 1 3/4 glāzes cukura 1 600 ml kokosriekstu ūdens 800 ml ūdens 150 ml lavandas sīrups Metode: maisīt Dekorācija: […]
26. jūlijs, 2019

ABSOLUT ICEBAR LONDON

ICEBAR LONDON ir vienīgais pastāvīgais ledus bārs Lielbritānijā, kur ir nemainīga gaisa temperatūra -5 grādi  pēc celsija . Šis bārs ir īpašs ar to, ka viss, […]
26. jūlijs, 2019

Pousse Café jeb kārtaini kokteiļi

Pousse-café nosaukums nāk no franču valodas (pousser – spiest un café – kafija), jo Francijā attiecināms uz liķieriem un brendiju, ko pēc vakariņām var pasniegt kopā […]
26. jūlijs, 2019

Pārbaude bārā

Neesmu jurists, tāpēc cilvēciskā valodā vēlos padalīties ar pieredzi, saistībā ar valsts instanču pārbaudes modeļiem. variants nr. 1 – kontrolpirkums bārā Parasti vairāki policisti, civilajā apģērbā […]
26. jūlijs, 2019

CLOUDS kokteilis – šots

20 ml sambuka 25 ml gaišā tekila 10 ml absents 10 pilieni Bailey liķieris 10 pilieni Blue curacao liķieris Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Visas sastāvdaļas […]
26. jūlijs, 2019

“Skrīveru mājas saldējums” sācis ražot saldējumu ar “Valmiermuižas alus” garšu

“Skrīveru mājas saldējums” saviem klientiem sācis piedāvāt saldējumu, kas tapis kopā ar “Valmiermuižas alu”, izmantojot tā šķirnes, pastāstīja uzņēmuma īpašniece Lelde Sotniece. Patērētājiem pieejams trīs garšu […]
26. jūlijs, 2019

Asociācija: “Otto Schwarz” bija pilsētas restorānu vizītkarte

Viesnīcas “FG Royal Hotel” īpašnieku lēmums neturpināt restorāna “Otto Schwarz” zīmolu, visticamāk, ir saistīts ar patenta tiesībām, sacīja Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore Santa Graikste. […]
26. jūlijs, 2019

Frangelico liķieris

Frangelico ir lazdu riekstu un garšaugu liķieris, kas iekrāsots ar karameļu krāsvielu.Tas ir ražots Itālijā, un to sāka izplatīt 1980. gadā. Galvenokārt Frangelico savu popularitāti ieguva […]
26. jūlijs, 2019

New Yorker

50 ml Īru viskijs 2 ml Angostura bitter 25 ml grenadīna sīrups 30 ml citrona sula Metode: kratīt un izkāst Glāze: martini vai šampanieša Dekors: apelsīna […]
26. jūlijs, 2019

Islay (Ailes) viskijs (Skotija)

Islay viskijs ir skotu viskijs, kas, kā jau noprotams no nosaukuma, tiek ražots Islay (Ailei) pussalā – tā ir viena no Inner Hebridean arhipelāga dienvidu salām […]