Indīgu čūsku degvīns | Bar.lv

Ķīnā cilvēki sāka lietot degvīnu ar čūsku pudelē kopš Džou dinastijas. Mūsdienās šīs eksotisks dzēriens ir populārs Ķīnā, Vjetnamā un visā Dienvidaustrumu Āzijā. Čūska piešķir dzērienam smaržu un garšu. Pārsvarā cilvēki izmanto tikai indīgo sugu čūskas. Čūskas inde, saskaroties ar spirtu vai fermentācijas laikā, pārstāj būt bīstama cilvēkam.


Čūsku ievieto pudelē, kura ir pildīta ar caurspīdīgo rīsu vīnu vai degvīnu, kā arī pievieno žeņšeņa sakni vai speciālos zālaugus. Vāji aizver korķi, lai čūskai būtu neliels skābekļa daudzums, uz piecām dienām. Šajā laika periodā čūskas iekšējie orgāni ražo ārstnieciskas vielas, kuras liek čūskai nenomirt. Pēc piecām dienām uzturvielu koncentrācija čūskas asinīs palielinās vairākas reizes. Pēc šī procesa paņem jaunu biezu korķi un cieši aizver pudeli. Pudeli novieto uzglābāties dažus mēnešus.
Čūsku degvīnu cilvēki izmanto veselībai un ilgmūžībai. Šīs dzēriens arī tiek lietots, lai ārstētu dažādas veselības problēmas, piemēram, muguras sāpes, reimatismu, lumbago un citas veselības problēmas. Ķīna vīrieši regulāri lieto šo dzērienu, lai uzlabotu potenci.
Iesaku lietot šo dzērienu, kā ārstniecisku līdzekli, lai uzlabot imunitāti, potenci vai ārstēt veselības problēmas.

foto: slander.tu
Autors: Vladislavs Derjagins

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *