Kivi liķieris – recepte | Bar.lv

Parasti šie ir vienkārši galda liķierīši, kurus ražo daudzas kompānijas.
Kivi liķieri, personīgai lietošanai, varat pagatavot arī paši izmantojot mūsu portālā izvietoto liķieru pagatavošanas informāciju.

 

 

1 – 3 kg kivi augļus
750 gr cukura
1l vodku
600 – 800 ml ūdeni
Nomizotus, sagrieztus gabaliņos kivi, lieciet traukā un aplejiet ar vodku. Uzlējumu turiet slēgtā traukā vismaz 5 nedēļas. Pēc tam šo uzlējumu filtrējiet caur marlīti vai sietiņu. Cukuru vāriet kopā ar ūdeni līdz izveidojas sīrupveidīga masa. Sīrupu pievienojiet uzlējumam un atkārtoti turiet vismaz 2 mēnešus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *