MAGIC MOJITO kokteiļa recepte | Bar.lv

60 ml Bacardi Limon
5 piparmētru lapas
1 tējk. cukurs
30 ml svaigi spiesta laima sula
2 „dashes” Angostura Bitters
1 Martini glāzes lieluma cukurvates bumba

Metode: presēt, krātīt un izkāst
Dekorē ar piparmētru galotnīti.
Glāze: Martini glāze

Šeikerī sapresē piparmētru lapas, cukuru, svaigi spiestu laima sulu un Angostura bitteri. Pievieno rumu. Visas sastāvdaļas aktīvi sakrata šeikerī pildītā ar ledus kubiciņiem.
Ieliek cukurvati Martini glāzē un ar streinera palīdzību izkāš komponentus no šeikera tieši uz cukurvates bumbas.

Iesūtīja: Silva Slasporte

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *