Mandarīnu liķieris – recepte | Bar.lv

Parasti šie ir vienkārši galda liķierīši, kurus ražo daudzas kompānijas.
Mandarīnu liķieri, personīgai lietošanai, varat pagatavot arī paši.

 

 

 

 

 

Recepte:

250 gr svaigu mandarīnu miziņu
150 gr žāvētu mandarīnu miziņu
1 l vodku
750 gr cukura

Mandarīnu miziņas sagrieziet sīkos gabaliņos un aplejiet ar vodku. Sastāvu turiet slēgtā tilpumā, siltā vietā apmēram 3 nedēļas. Tad uzlējumu izkāsiet. Cukuram pievienojiet apmēram 1,5 glāzi šī uzlējuma un vāriet līdz sanāks sīrupveidīga masa. Gatavu sīrupu nedaudz atdzesējiet un pievienojiet pārējam uzlējumam un atkārtoti turiet slēgtā tilpumā vismaz 2 nedēļas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *