SALT AIR MARGARITA | Bar.lv

45 ml gaišā tekila
30 ml Cointreau
30 ml  svaigi spiesta laima sula

Metode: kratīt un izkāst
Dekorē ar laima daiviņu.
Glāze: kokteiļglāze

„Salt Air”:
120 ml ūdens
60 ml laima sula
1 1/2 tējk. Sucro pulveris
1/2 tējk. sāls

Šeikerī pildītā ar ledus kubiciņiem ielej tekilu, Contreau un laima sulu. Aktīvi krata 15 sekundes un izkāš kokteiļglāzē.

Blenderī ielej ūdeni, laima sulu, Sucro un sāli. Blenderē līdz rodas burbuļi. Ar bāra karoti to uzliek tieši uz pagatavotās Margaritas.

Iesūtīja: Silva Slasporte

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *